Bedrijfsinformatie

Alle tractoren van het bedrijf

De Latthauwer Aviel & Zonen bvba is gevestigd in het hart van de boomkwekerijwereld, zijnde te Wetteren. Deze gemeente is ook wel gekend als het plantencentrum van Vlaanderen. Van hieruit zijn ze overal in Vlaanderen actief.

Het bedrijf bezit een uitgebreid arsenaal van tractoren, kranen, aanhangwagens, kipwagens, machines... Het wordt frequent vernieuwd zodat er steeds met het beste materiaal gewerkt kan worden.

Alle kranen van het bedrijf

Dit gerenomeerd bedrijf kende zijn oorsprong in 1969 waarin Aviel De Latthauwer samen met zijn vrouw een kleine zaak oprichtte.

Een kleine twintig jaar later werden de activiteiten uitgebreid met grondwerken en het versnipperen van oude beplantingen. Deze uitbreiding werd deels mogelijk gemaakt door de intrede van de twee zonen Erwin en Martin. Om snel en efficiënt te kunnen voldoen aan de vraag van het stijgend aantal klanten is er in 1999 ook nog een vaste werknemer aangeworven.

Anno 2003 werd er besloten om over te schakelen naar een bvba wat het bedrijf nog meer mogelijkheden bood om op een professionele manier service te bieden aan hun klanten.